Absorbant oxigen

OxyGuard

Absorbantele de oxigen OXY-GUARD

Scop:

   Pachetele OXY-GUARD mentin gustul,textura si prospetimea prevenind mucegaiul,aparitia microbilor si rancezirea in mancarea impachetata.

 Ce sunt ele?

  O metoda de impachetare activa , pachetele absorbante OXY-GUARD absorb oxigenul prezent inauntrul pachetelor cu mancare pentru a prelungi valabilitatea,pentru a mentine calitatea produsului si în final a reduce pierderile.

De ce sa le folosim?

   Oxigenul prezent în interiorul ambalajului este prima cale catre degradarea mancarii,ce-a ce afecteaza aroma,culoarea,mirosul si textura,in acelasi timp deteriorand și valoarea nutritionala si vitaminele.Microorganismele aerobe:bacterii,ciuperci si mucegai,au nevoie de umiditate ca sa formeze sa se dezvolte,care in final vor duce la stricarea mancarii.Grasimile nesaturate si uleiurile din mancare sunt foarte sensibile la oxidare având ca rezultat final pierderea aromei si aparitia mirosurilor nedorite.

   Conservantii antioxidanti sunt frecvent adaugati mancarii pentru a inhiba oxidarea.Consumatorii cer o mancare mai organica,fara conservanti,astfel apare necesitatea de a combate oxidarea in ambalaj altfel decat chimic .

  Pachetele Clariant OXY-GUARD pot absorbii o mare cantitate de oxigen.OXY-GUARD pot mentine un nivel de oxigen de 0.01% in interiorul unui pachet sigilat in termenul de valabilitate intentionat.Acest nivel este atins in 24 de ore la temperatura normala.

  Aplicatii obisnuite:

-Bunuri coapte , paine, tortilla -Ciocolata si produse de cofetarie

-Nuci -Mancare semipreparata

-Cereale uscate -Branza si lactate

-Paste,fasole si orez -Proteine si bauturi pudra

-Carne procesata si uscata -Mancare pentru animale

-Cafea si ceai -Pizza înghețată

   Configuratii disponibile:

  ANV Trader ofera o varieta de marimi bazata pe marimea pachetului si pe aerul dinauntrul pachetului.OXY-Guard este disponibil ca pachete individuale sau ca fasie continua pentru insertie automata.

Volum de aer in pachet(CC)

Tipul de OXY-GUARD de care este nevoie

100

20

150

30

250

50

500

100

1000

200

Avantajele utilizarii Oxygen Absorber:

Prelungirea termenului de valabilitate al produsului

Capital de imagine deoarece prin eliminarea numai a unui singur E ,dovedeste grija fata de consumatorul final având în vedere ,,obsesia,, pentru alimente cât mai sarace în E-uri