Absorbantii de umiditate premium cu aplicatii acasa,inclusiv pentru smartphone-ul cazut in cada sau toaleta !Mucegai in baie,bucatarie,magazie,mansarda,barca,dressing ?

Absorbantii premium de umiditate pentru casa

Nisa noastra de produse pentru zona rezidentiala este special destinata reducerii condensului si implicit eradicarii efectelor ca mucegaiul sau mirosurile neplacute.
Sunt foarte simplu de folosit, ocupa loc putin si au o putere de absorbtie a umezelii deosebita, in asa fel incat ne permite un climat acceptabil si placut in casele noastre!Pentru cutii si cutiute avem pliculetele cu silicagel care protejeaza:bijuterii,aparatura audio-video,incaltaminte,imbracaminte,carti,albume etc….

    Pentru bai ,bucatarii sau camere unde umiditatea este prezenta in exces va recomandam sa folositi dispozitive ca : AbsorGel blanket care absoarbe circa 4 litri de apa si asta inseamna de circa 10-12 ori comparativ cu ce gasiti in comert plus ca aici nu se varsa nimic deoarece apa este incapsulata si transformata in gel.Puteti utiliza AbsorGel hanging sau Absorgel orizontal ,ambele au capacitati maxime de absortie a vaporilor de apa ! AbsorGel poate fi folosit la rulote sau ambarcatiuni ! Absorbantii se pot utiliza :Rastel arme,unelte pescuit,camere video !

                                                                                                                                                                                                               Daca ti-a cazut telefonul in apa mai ai o sansa cu silicagel !

Silicagel plic

Pliculete silicagel 1GR-1000 Gr

thumbnail

Absorbantii premium la tine acasa !